Voetbalteams Eendracht Zele.

De tofste club van Zele. 

Voetbal is actief en tactisch tegelijk. Men speelt als samenhorend team tegen een andere ploeg een wedstrijd. Eendracht Zele kan trots zijn om elk seizoen weer mooie teams te laten spelen voor de club.

 

LOGO KFC Eendracht Zele

Zele A

1ste provinciale

Onze A kern speelt in 1ste Provinciaal Oost Vlaanderen.
Deze groep is een goede mix van spelers met ervaring en jongens die hun eerste stappen zetten in onze eerste voetbalploeg.
Het sterkste wapen van deze groep is dat het een echte vriendengroep is die voor elkaar door het vuur gaan. Ze dragen allen KFC eendracht zele in hun hart.

 

Zele B KFC Eendracht Zele

Zele B

3rde provinciale

De B-Kern van KFC Eendracht Zele speelt competitie in 3de provinciale E.
Deze groep bestaat uit een basis van spelers die er van het eerste uur in onze club zijn  . Dit in combinatie met versterkingen die overkomen van ploegen uit de regio en jonge gasten die de stap naar een eerste ploeg willen nemen.
Dames voetbal Zele KFC Eendracht Zele

Dames

Onze dames voetballen samen in eendracht.
Met trots spelen onze dames in 1ste provinciale In 2010 startte het elftal in 3rde provinciale maar wist zich binnen de 4 seizoenen naar 1 ste provinciale te knokken waar ze een graag geziene tegenstander zijn in de reeks.
Wat startte met een groep voetballende mama’s groeide intussen uit tot een sterk gevarieerd team van verschillende leeftijden maar met 1 doel: one team, one family.
Beloften KFC Eendracht Zele

Beloften U21

 

Onze Beloften zijn de toekomst van de club.
Dit is de groep waar de toekomst moet uit komen.
De Beloften KFC Eendracht Zele is de laatste stap richting onze eerste ploegen.
Deze talentvolle groep mag op regelmatige basis al eens proeven van meetrainen bij de eerste ploeg.

Jeugd teams

1ste provinciale

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea

 

Pin It on Pinterest