Eendracht Zele wint tegen Heikant Zele

2 augustus

Na de onverwachtte uitschakeling op het veld van Sint-Niklaas zondag jongsleden, is dit een nieuwe uitdaging om het peil te testen bij KFC Eendracht Zele.

 

Op het programma twee ambitieuze clubs elk in hun eigen reeksen. Een oefenduel beslecht op het terrein van KFC Heikant Zele.

Voor de spelers van Eendracht Zele, leuk om de buren met hun nieuwe aanwinsten te kunnen ontmoeten op en naast het veld!

 

Onder de aanwijzingen en het toeziende oog van trainersstaf van Maxime De Craene werd dit gebeuren sportief beslecht in het voordeel van KFC Eendracht Zele

De cijfers spraken voor zich: 0-5 in het voordeel van Eendracht Zele.

De waarheid dient ons toch te zeggen dat Heikant zeker op basis van de eerste helft en de verschillende kansen ook zijn goal(s ) ook hadden verdiend.

 

In het sluitstuk speelde Louis Vercammen een bijna foutloze wedstrijd.

Wat opviel was dat de gevestigde waarden van de Eendracht A kern  bevestigen.

Toch eens te meer dat de aflossing van wacht van  onze doorgestroomde beloften naar het A team hun plaats waardig willen afdwingen in het eerste elftal van Eendracht Zele.

 

Dit is een mooie optie naar een grote sportieve toekomst  door een mix van ervaring , talent en ambitie. KFC Eendracht Zele werkt nog een zwaar oefen- en trainingsprogramma af om binnenkort de competitie aan te vatten.

Dank aan de het bestuur van KFC Heikant voor de ontvangst en de goede ambiance op het stadion.

 

De doelpuntenmakers:

  1. Lesley Hoorens
  2. Matteo Christiaens
  3. Maxime Bicque
  4. Senne Van Randbeeck
  5. Hayke Haventjes.

 

Ed Dewin

 

 

Pin It on Pinterest