KFC Eendracht Zele voor Niels de Wolf
Familiedag KFC Eendracht Zele 2
KFC Eendracht Zele Aploeg tegen SK Berlare

Zele 10/10/2021


Deze Match vond plaats in een perfecte setting van de “Eendracht Zele familiedag “. Met een footlunch, aangenaam weer en heel wat volk werd de wedstrijd aangevat om 15.00 uur. 

“De wedstrijd startte met 1 minuut stilte ter nagedachtenis van de speler Niels De Wolf.”

SK Berlare met een voorsprong in de rangschikking nam de start voor zich onder de vorm van balbezit, maar daar is wat de verdienste van SK Berlare betreft dan ook alles gezegd en geschreven.

Eendracht Zele dat hoopt op een nieuwe overwinning met de A ploeg ,  kwam vooruitschrijdend beter in de wedstrijd en nam meer het initiatief.

Zo kwamen er enkele mooie score kansen van Wannes Van De Weghe. De laatste 20 minuten van de eerste helft kan volledig op rekening mag gezet worden van de thuisploeg.

 

De ruststand 0-0 was een gevleide tussenstand voor onze buren.

 

Zoals op vorige matchen tegen Munkzwalm, Grembergen etc speelde De A ploeg van Eendracht Zele alweer een sterkte tweede voetbal helft .

Spelers als De Bruyne, Kint, Van Ransbeeck, Vercammen, Macharis, Cedric Heylen, presteerden goed. Kortom de gehele ploeg speelde met een “grinta” , dat SK Berlare pijn deed .

In de slotfase op een perfecte corner van De Bruyne, nam Toon Van Acker de maat met een gerichte buffelstoot waar de keeper geen verhaal in had. 1-0

KFC Eendracht Zele zette door, en met de ingevallen Haike Haentjens,  Maxime Becque, werd het nog verder knap gevaarlijk voetbal.

 

Eind stand van dit voetbalduel : KFC Eendracht Zele – SK Berlare : 1-0

Deze Zeelse A ploeg begint stilaan op het niveau te komen en we zouden graag ook nog aanstormend talenten als M. christeaans , Tjorven Rombout, Wout Vertonngen,

Vanduyfhuys Pieter Jan , Dhauwe Doran, weldra bij de juiste gelegenheid aan het werk willen zien!

Onze gekwetste spelers zullen de weg terug vinden naar hun plaats in dit elftal , wat trainer Maxime zal appreciëren!

Een KFC Eendracht Zele Familiedag om te onthouden!

Pin It on Pinterest