Zele A KFC Eendracht Zele.

1ste Provinciale Oost Vlaanderen

 

Zele A KFC Eendracht Zele
Juri Sponsor KFC Eendracht Zele

Sponsor A Kern

Advertentie

” We staan als hoofdsponsor voor het A Kern Team van KFC Eendracht Zele klaar om hun sportief een competitieve ambities te steunen. “

 

Verschuren Jurgen

Verschuren Jurgen

Sportief Verantwoordelijke.

Beleid A Kern

KFC Eendracht Zele.

0486 63 27 88

Onze A kern speelt in 1ste Provinciaal Oost Vlaanderen.
Deze groep is een goede mix van spelers met ervaring en jongens die hun eerste stappen zetten in onze eerste voetbalploeg.
Het sterkste wapen van deze groep is dat het een echte vriendengroep is die voor elkaar door het vuur gaan. Ze dragen allen KFC eendracht zele in hun hart.

Sportieve ambities :

Ze trainen 2x per week (op Ter Elst) elke dinsdag en donderdag van 19u30 tot 21u.
De trainingen onder leiding van T1 Maxime en T2 Eric en Eddy zijn zeer gevarieerd met de nadruk op de spelsystemen die ze willen spelen in de competitiewedstrijd die in het weekend volgt.
De keepers onder leiding van KT Patrick worden scherp gehouden zodat zij ook het beste uit zichzelf halen.
Onze visie is om steeds vanuit onze eigen sterkte te vertrekken met attractief voetbal vanachter uit.
Hierbij zijn verschillende spelsystemen mogelijk.
Graag willen we de kans aan onze talentvolle jeugd geven om een stap hogerop te zetten en het niveau van de ervaren spelers te benaderen .
Competitive ambities :
Voor dit seizoen is een top 5 plaats in de eindstand de ambitie maar met deze groep weet je nooit en is alles mogelijk.
Ze moeten van niemand bang hebben en als alles meezit weet je nooit waar het eindigt.
FC Eendracht Zele A – SK Munkzwalm A: 1-3

FC Eendracht Zele A – SK Munkzwalm A: 1-3

KFC EENDRACHT ZELE en MUNKZWALM

Zele 17/04/ 2022

KFC Eendracht Zele A – SK Munkzwalm A: 1-3

 

Eendracht vergeet zichzelf te belonen en mist daardoor de kans om het seizoen 2021-2022 op ‘den els’ in schoonheid af te sluiten.

De toeschouwer die geen benul heeft van het klassement, zou op het einde van de match nooit kunnen geloven dat de bezoekers veel beter geklasseerd staan als onze ploeg.
“Den Eendracht” heeft echter vandaag heel wat kansen “de nek” omgewrongen, terwijl de bezoekers uit enkele kansen drie doelpunten puurden. Met een nederlaag tot gevolg.

Eerste helft: Frivool Eendracht zet de toon, maar ruststand 0-0.

Vanaf de aanvang van de match neemt onze ploeg het initiatief in handen. Eerst enkele speldenprikken voor de kooi van de bezoekers, daarna volle kansen, met name in  minuten 16,19, 22, 24, 26, 29 en 30. Daarbij moet de bezoekende doelman zich nauwelijks onderscheiden. Ondanks de vele inzet bij onze spelers en het dartele spel, stond het kanon duidelijk niet goed gericht. Met een onbegrijpelijke 0-0 stand gaan  we de rust in.

Tweede helft: Eendracht krijgt het figuurlijke ‘deksel’ op de neus.

In minuut ’47 valt de 0-1 als een donderslag uit de (zonnige Zeelse) hemel, nadat onze ploeg zich laat verrassen op een standaardsituatie. Voor Zele was dit het sein om terug de aanvalstrommel te roffelen, hetgeen eindelijk  resulteert  in een  1-1 (minuut 55, hoekschop). De Zeelse supporters hadden er nu alle hoop in dat onze ploeg erover zou gaan. Helaas, de match komt  meer in evenwicht. Zonder te domineren, slagen de bezoekers er nog in twee maal te scoren (minuten 79 en 83 (strafschop)).

Einde match: gemengde gevoelens

Bij het fluitsignaal  waren er gemengde gevoelens merkbaar onder de Zeelse clan. Een heel goede match gespeeld tegen een op papier sterkere ploeg, maar ook koel afgemaakt op een aantal cruciale ogenblikken. Bovendien mistte onze ploeg hier een mooie gelegenheid om een “statement” te maken voor  het volgend seizoen. Maar niet te veel getreurd. Wij hebben dit seizoen ook mooie matchen gespeeld, en kijken dus vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen.  Laatste match van dit seizoen in Drongen, op 24/4/2022.

Samenstelling van de ploeg: Jan Van Den Abbeele, Lars Kint, Maxime Bicqué, Cédric Francis Heylen, Wannes Van De Weghe (’84, Matteo Christians) , De Gucht Bram, Greg Macharis (’78, Haykes Haentjes) , Nils De Vuyst, Stef De Bruyne, Senne Van Ransbeeck (’68, Maarten Cooreman)en Lesley Hoorens.

Doelpunten: ’47: 0-1, ’55: 1-1 (Cédric Francis Heylen), ’79: 1-2 en ’83: 1-3.

Het Team

Jan Van Den Abbeele

Jan Van Den Abbeele

Doelwachter

Louis Vercammen

Louis Vercammen

Doelwachter

Bicqué Maxime

Bicqué Maxime

Christiaens Matteo

Christiaens Matteo

Cooreman Maarten

Cooreman Maarten

De Bruyne Stef

De Bruyne Stef

De Gucht Bram

De Gucht Bram

De Smit Kyann

De Smit Kyann

De Vuyst Nils

De Vuyst Nils

D'hauwe Doran

D'hauwe Doran

Haentjens Hayke

Haentjens Hayke

Heylen Cédric

Heylen Cédric

Hoorens Lesley

Hoorens Lesley

Kint Lars

Kint Lars

Macharis Greg

Macharis Greg

Rombaut Tjorven

Rombaut Tjorven

Van Acker Toon

Van Acker Toon

Van de Weghe Wannes

Van de Weghe Wannes

Van der Schueren Louis

Van der Schueren Louis

Van Ransbeeck Senne

Van Ransbeeck Senne

Vanduyfhuys Pieterjan

Vanduyfhuys Pieterjan

Wout Vertongen

Wout Vertongen

heylen Cedric

heylen Cedric

Decraene Maxime

Decraene Maxime

Trainer

Kint Eric

Kint Eric

Trainer

Steenhaut Eddy

Steenhaut Eddy

Trainer

Van Hende Patrick

Van Hende Patrick

KT

Coppieters Jeroen

Coppieters Jeroen

Kinesist

Voetbal Vlaanderen

FC Eendracht Zele A – SK Munkzwalm A: 1-3

Zele 17/04/ 2022 KFC Eendracht Zele A – SK Munkzwalm A: 1-3   Eendracht vergeet zichzelf te belonen en mist daardoor de kans om het seizoen 2021-2022 op ‘den els’ in schoonheid af te sluiten. De toeschouwer die geen benul heeft van het klassement, zou op het einde van...

KFC Eendracht Zele A – SKL Doorslaar A: 2-0

Ter Elst 10/04/2022:   Eendracht doet wat het moet doen: winnen! Onder een stralende zon, heeft onze ploeg – in een al even  stralende witte uitrusting - op Den Elst netjes de maat genomen van SKL Doorslaar, en doet daardoor goede zaakjes in  het algemeen...

KAV Dendermonde – KFC Eendracht Zele: 0-4

Eendracht Zele breng 3 punten naar Den Elst  Dendermonde 03/04/2022:   Zele behaalt een logische overwinning tegen hekkensluiter, en brengt drie kostbare punten mee naar “Den Elst”. Spelen tegen een ploeg zoals KAV Dendermonde,  die de degradatie niet meer kan...

Eendracht Zele A – Hoger Op Kalken: 1-1

Bram De Gucht kopt de 1-1 binnen in minuut 89 Zele 27/03/2022: Verbeten Eendracht zet bezoekers een pad in de korf in hun race naar de titel. Zondag, om 16.45 baadde “Ter Elst” in de zon, en waren er niks dan lachende gezichten te bespeuren onder de Zeelse supporters....

Pin It on Pinterest